Säga adjö till animalier

Att sluta med något som varit normen sedan man var liten och är van med kan kännas som en stor omställning. Men så länge du gör det för att du vill så kommer det gå galant.

Det svåraste kommer nog vara att du är van med att äta djurprodukter och nu ändrar din livsstil. Dina smaklökar är vana vid vissa saker och annat kan kännas lite underligt, men det sitter bara i huvudet. Så fort du har passerat den biten så kommer du undra varför du inte gjorde det tidigare och till och med kanske bli lite fundersam på varför du till exempel åt eller drack vissa saker.

Sedan kommer du förmodligen komma till en punkt där du får avsmak av tanken på att äta djur. Det kan hända att man känner helt andra band till djuren när man börjat se dem som individer och inte mat. Även om du inte varit en av dom som endast ser dem som vandrande köttstycken.

Fokusera på det som fick dig att bli vegan. Var det för att du sett hemska videor från industrin? Fokusera på det när du känner dig lite förvirrad. Till slut kommer du lära dig allt och det kommer då att vara normen för dig och gå precis lika smidigt som innan.

mts_wordx