Sale!  
 

Veganboxen

From: 189kr / month

Clear selection

Välj prenumeration

Välj vilket alternativ som passar dig bäst, prenumerera längre och spara mer! Med veganboxen sparar du tid, slipper stressen att tyda innehållet på varje produkt och får möjligheten att upptäcka nya snacks och hitta dina favoriter.

Gratis leverans…

Varje månad väljer vår snack-expert ut 7-10 noga utvalda veganska snacks som skickas i en box direkt hem till dig! Frakten är alltid gratis och levereras i början av varje månad.

Mumsa!

I veganboxen ser vi alltid till att ha en balanserad blandning av både snacks som är perfekta att ha med i väskan och mumsa på när hungern slår till, så väl som godis, choklad, chips och annat gott som förgyller fredagsmyset!

VAD ÄR VEGANBOXEN?

Från kakor och chips, till smågodis, snackbars och drycker – varje månad överraskar vi dig med en snackbox fylld med nya veganska godsaker som skickas hem till dig! Att hitta veganska snacks är inte alltid lätt i de vanliga mataffärerna, och det kan bli otroligt tröttsamt att behöva stå i evigheter och försöka tyda innehållet i varenda produkt.

När du prenumererar på Veganboxen tar vi hand om allt det jobbiga åt dig – varje månad väljer vi ut 7-10 nya mumsiga veganska snacks och skickar dem i en box hem till dig (fraktfritt!), med allt från kakor och chips, till smågodis, snackbars och drycker.

SEP-snackbox-1000px

Från våra underbara prenumeranter

SKU: 1 Category: