Allt går att veganisera

Som vi nämnt innan så går det att veganisera alla rätter man gillar. Så man behöver aldrig slopa sina favoriträtter bara för att man slutar med kött och blir vegan, som tur är. Utan bara göra dom i ett nytt utförande. Både på restauranger och hemma i sitt eget kök.

Du får behålla Fredagstacosen, pizzan, grytan och gratängen. Det finns till och med rätter som kanske blir bättre i vegansk tappning, tro det eller ej.

Vi har sådan tur idag till skillnad mot förr där man behövde göra alla sina saker själv. Idag framställer andra produkterna åt oss, färdiga att användas.

Så vill du veganisera en favoriträtt som du har så gör du det enklast genom att kolla vad du behöver precis som vanligt och sedan leta upp substituten för det. Det finns alla möjliga slags köttsubstitut och sådant som mjölk, crème fraiche, grädde, ost och så vidare. Så det bör inte vara några problem alls att framställa rätten.

Vill du däremot skippa halv och helfabrikaten så kan du göra produkterna själv hemma. Och det blir ju även billigare på det viset i många fall dessutom.

mts_wordx